Hunedorean anchetat pentru braconaj. Oprit în trafic de poliţişti, bărbatul avea o armă cu glonţul pe ţeavă

Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din localitatea hunedoreană Hărău, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în trafic de poliţişti având asupra lui o armă de vânătoare letală, cu glonţul pe ţeavă.

Poliţiştii spun că hunedoreanul este posesor legal de armă de vânătoare, însă acesta va fi cercetat pentru braconaj cinegetic, după ce a fost depistat, în trafic, având la el o armă cu glonţul pe ţeavă.

Autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul a fost oprit azi noapte, în jurul orei 02:30, pe DJ 761, la intersecția cu drumul comunal care duce spre balastierele din satul Bălata. „În urma examinării interiorului autoturismului, pe scaunul pasagerului din dreapta față a fost identificată o armă de foc letală (deţinută legal), încărcată cu patru cartușe cu glonț (pe arma de vânătoare era montată o lunetă şi o lanternă). Tot pe scaunul pasagerului a fost găsit şi un proiector (conectat la priza autoturismului), iar în portbagaj și pe bancheta din spate a autoturismului se aflau 11 saci din material plastic”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Arma letală și proiectorul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Articolul precedentŞeful Biroului Rutier de la Poliţia Locală Alba-Iulia a ajuns în arestul din Deva
Articolul următorDupă aproape un an, elevii vulcăneni își reprimesc bursele