Președintele Asociației Casa de Ajutor Reciproc “Speranța” Hunedoara, Ovidiu Viorel Morariu, a primit titlul de „Cetățean de Onoare” al municipiului Hunedoara. Distincția i-a fost oferită într-un cadru festiv, de către primarul Dan Bobouțanu.

Imagine

Imagine

Ovidiu Viorel Morariu a desfășurat activități sociale și culturale, în special după angajarea la ICSH Hunedoara. A fost numit director al Clubului Constructorul, desfășurând o intensă activitate cultural-artistică, cu formațiile artistice înființate. A fost președinte al Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice timp de 12 ani, în perioada 2004-2016.
Pentru munca desfășurată și rezultatele înregistrate, a fost decorat de conducerea de stat cu medalia Meritul Cultural și Ordinul Muncii clasa a II-a. În anul 1995, a fost ales președinte al Asociației Casa de Ajutor Reciproc “Speranța” Hunedoara (CARP), funcție pe care o deține și în prezent. Asociația CARP „Speranța” Hunedoara se situează la nivel de țară printre primele 10 asociații, iar Ovidiu Viorel Morariu face parte din conducerea Federației Naționale „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Romania, având funcția de prim vicepreședinte.

Articolul precedentFaimoasele personaje din „Frozen” vin la Deva
Articolul următorSeri de teatru, la Deva. Două piese care nu trebuie ratate se vor juca la Sala „Pro Arte”