Spargere atipică a unui magazin alimentar din localitatea hunedoreană Geoagiu. Hoţii au pătruns în incintă după ce au dărâmat un perete. Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe suspecţi. Este vorba despre cinci tineri, dintre care doi sunt minori.

Fapta a fost reclamată pe 27 septembrie, în jurul orei 03:05, de către reprezentanţii unei firme de pază, care au semnalat faptul că un magazin alimentar din localitatea Geoagiu a fost spart de către persoane necunoscute. „În urma cercetării la fața locului, poliţiştii au stabilit faptul că presupuşii autori ai furtului au pătruns în magazin prin spargerea unui perete (din panou tip sandwich) şi au sustras mai multe pachete de țigări, băuturi alcoolice, mezeluri, și 350 de lei”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Cei cinci tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost identificaţi de oamenii legii. Aceştia au vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, doi dintre ei fiind minori.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor cinci.

Articolul precedentSe schimbă legea. Amenzi mai mari pentru folosirea telefonului mobil la volan
Articolul următorPreotul Constantin Necula îşi lansează cea mai nouă carte la Deva