Poliţiştii hunedoreni au pus mâna pe cinci tineri bănuiţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi maşini. Oamenii legii spun că suspecţii acţionau, după lăsarea întunericului, cu feţele acoperite şi purtând mănuşi.

Trei dintre tineri sunt minori, iar faptele de care sunt bănuiţi s-ar fi consumat în perioada 28 iunie -12 septembrie anul acesta. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au identificat cinci persoane de sex masculin, dintre care trei minori, cu vârste cuprinse între 12 ani și 25 de ani, toți din municipiul Hunedoara, care sunt bănuiți de comiterea a cinci infracțiuni de furt (…) În fapt, aceștia ar fi sustras din trei societăți comerciale și două autovehicule bunuri în valoare de 9.760 lei, pe timp de noapte, după înțelegeri prealabile, cu fețele acoperite și purtând mănuși”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

În cauză, un bărbat de 25 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCampanie de plantare de copaci
Articolul următorBiciclist ucis pe trecerea de pietoni, la Orăştie