Doi argeșeni, bănuiți de un furt comis pe autostrada A1 Deva -Orăștie, au fost reținuți, în urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii hunedoreni, în cooperare cu colegi de-ai lor, de la Inspectoratele de Poliție din județele Dâmbovița și Argeș.

Cei doi suspecți ar fi furat din autoturismul unui român cu cetățenie austriacă o sumă uriașă: 10.000 de euro, 600 de euro, 50.000 forinți, 300 lei, precum și actele personale. Totul s-a petrecut în timp ce proprietarul mașinii se afla la o toaletă publică din spațiul de servicii al autostrăzii A1. Cei 10.000 de euro se aflau într-un plic, iar restul banilor și actele personale într-un portofel, lăsate în interiorul autoturismului.

Bărbatul a reclamat furtul la Poliția municipiului Orăștie. „La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o echipă operativă care a efectuat cercetări privind comiterea infracţiunii de furt reclamate, în cauză fiind întocmit dosar penal. În urma activităților investigative desfășurate de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, în cooperare cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi I.P.J. Argeş, în cursul zilei de ieri au fost identificați doi bărbaţi, unul în vârstă de 30 de ani și altul de 20 de ani, ambii din județul Argeș, care au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore (alături de alte persoane, de către poliţiştii dâmboviţeni). În urma unor percheziţii domiciliare ce au for efectuate ieri, în judeţul Argeş, prejudiciul în cazul furtului comis pe A1 a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate (în cauză, între cei doi argeșeni și persoana vătămată intervenind împăcarea)”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentCopiii de la centrul de plasament din Lupeni au vizitat obiectivele turistice din București
Articolul următor„Dovleacul Năzdrăvan”, o alternativă a Halloween-ului. Copiii de la o grădiniță din Deva au realizat cei mai simpatici bostani