Furt într-o școală din Orăștie. Doi elevi au sustras bani și telefoane mobile

Jandarmii hunedoreni au fost chemați să intervină la Școala Generală „Dr. Aurel Vlad” din Orăștie, după ce în incinta unității de învățământ au fost semnalate mai multe furturi, de bani și telefoane mobile, de la elevi.

Secretara școlii a fost cea care a solicitat intervenția forțelor de ordine. „Pe timpul executării misiunii de menţinere a ordinii publice în zona instituţiilor de învăţământ din municipiul Orăștie, în zona Școlii Generale “Dr. Aurel Vlad”, jandarmii din cadrul Detaşamentului 4 Orăştie au fost sesizaţi de către numita D.R., în calitate de secretar al Şcolii Generale Dr. Aurel Vlad cu privire la faptul că în incinta şcolii a avut loc sustragerea unor bunuri şi sume de bani de la elevi. Jandarmii au identificat autorii faptei, aceştia fiind doi elevi ai aceleiaşi instituţii de învăţământ”, au informat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

Cei doi elevi au restituit bunurile pe care le-au furat, însă, pentru fapta lor au intrat în vizorul oamenilor legii. „Documentele întocmite privind sesizarea infracţiunii de furt prevăzute de art. 228 C.P. împreună cu suma de bani au fost înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au mai spus reprezentanții IJJ Hunedoara.

Articolul precedentBrăduțul de argint, festival artistic ce reunește sute de copii
Articolul următorRoboțel inteligent la Primăria Hunedoara. Scanează cartea de identitate și completează automat cererile cetățenilor