Cele mai importante și mai frumoase obiective turistice din județul Hunedoara sunt promovate la Târgul de Turism al României, ce se desfășoară, zilele acestea, la Romexpo, în București.

Standul expozițional al județului Hunedoara ocupă o suprafață de 84 de metri pătrați, fiind situat într-o poziție centrală a Pavilionului B2 din cadrul Complexului Romexpo. Acesta a fost conceput astfel încât să pună în lumină diversitatea extraordinară a atracțiilor turistice pe care le are de oferit județul Hunedoara, pornind de la natură, tradiții, cultură, istorie, gastronomie și continuând cu turismul de relaxare și cel de aventură, inclusiv prin intermediul unei expoziții de fotografie realizată cu ajutorul Asociației Artiștilor Fotografi Hunedoreni.

 

„Obiectivul comun al tuturor celor care participă în standul județului Hunedoara este acela de a contribui la creare unei imagini favorabile a turismului hunedorean care să stârnească interesul cât mai multor vizitatori, oferindu-le ocazia unei experiențe foarte plăcute”, declară Camelia Bedea, directorul Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara (ADEH).

Sursa foto: ADEH

În prima zi a târgului, standul județului Hunedoara și-a întâmpinat vizitatorii într-o atmosferă specială, gazdele purtând costume populare reprezentative pentru meleagurile hunedorene. Vizitatorii au avut parte și de o mică degustare de bucate tradiționale, produse în Hunedoara. Aceștia s-au arătat interesați de ofertele turistice prezentate, fiind încântați să descopere în județul Hunedoara o destinație care merită din plin atenția iubitorilor de călătorii.  A doua zi de târg a adus la standul Cosiliului Județean Hunedoara câteva sute de turiști, dar și vizita a cinci prefecți din Ardeal, inclusiv cel din Hunedoara.

Târgul de Turism al României își va închide porțile mâine seară, pe 18 noiembrie.

 

 

Articolul precedentSupervizare pentru închiderea minelor Lupeni și Lonea
Articolul următorFOTO| Prima zăpadă, din acest an, în stațiunea montană Râușor