Trei conducători auto din județul Hunedoara au rămas fără permise auto. Într-o singură oră, polițiștii hunedoreni au reținut trei permise de conducere.

Șoferii au depășit limita legală, astfel că aceștia au rămas pietoni. Vitezele au fost 102, 104 si 112 km/h. S-au aplicat amenzi de 1305 lei fiecare și complementar s-a suspendat dreptul de a conduce pe 90 zile.

Potrivit polițiștilor hunedoreni sunt  11 radare ce acționează în județ, în zonele cu risc ridicat de accidente grave produse pe fondul vitezei excesive.

Miercuri, 3 aprilie a.c., între orele 00:00 – 24:00, se derulează acțiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

Articolul precedentO carte religioasă veche este expusă, pe parcursul acestei luni, la muzeul din Deva
Articolul următorS-a autoaccidentat în urma unei depășiri