O cantitate impresionantă de gunoaie a ajuns, în ultimele 24 de ore, în Stația de Epurare a Apei de la Sântuhalm. Șervețele umede, cârpe, haine, acumulări de grăsime, inclusiv animale moarte, asta au scos angajații companiei de apă. Imaginile, care îți întorc la propriu stomacul pe dos, au fost făcute publice.

Angajații companiei fac, din nou, un apel la cetățeni să nu mai confunde canalizarea cu coșul de gunoi. „Rugăm insistent locuitorii municipiului Hunedoara și ai satelor Cristur și Bârcea Mică, să evite transformarea rețelei de canalizare în groapă de gunoi”, spun reprezentanții companiei de apă.

În ultimele 24 de ore, în stația de epurare a apei de la Sântuhalm, a ajuns o cantitate impresionantă de gunoaie, printre care:- Șervețele umede- Cârpe- Haine- Animale moarte- Acumulări de grăsime Vă reamintim că pentru toate acestea există alte spații de colectare. Aruncând astfel de obiecte în rețeaua de canalizare riscați ca sistemul să refuleze la dumneavoastră în curți, beciuri, subsoluri de bloc sau pe stradă în fața locuinței.Rugăm insistent locuitorii municipiului Hunedoara și ai satelor Cristur și Bârcea Mică, să evite transformarea rețelei de canalizare în groapă de gunoi. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Publicată de Apa Prod SA Deva pe Joi, 2 mai 2019

Sursa foto: Apa Prod Deva/Facebook

Aceștia reamintesc că pentru toate aceste mizerii există alte spații de colectare și că aruncând astfel de obiecte în rețeaua de canalizare există riscul ca sistemul să refuleze la în curți, beciuri, subsoluri de bloc sau pe stradă în fața locuințelor.

Articolul precedentSTATISTICI| Peste 150 de infecții intraspitalicești, în județul Hunedoara
Articolul următorRestricții de circulație, în weekend, în mai multe zone din Deva