FOTO| „Șantier” la spitalul din Orăștie. Se lucrează pe mai multe fronturi

Spitalul Municipal Orăștie se află într-un proces de reabilitare, mai multe lucrări desfășurându-se, în momentul de față, în incinta unității medicale.

Blocului Operator de Obstetrică Ginecologie și Nou -Născuți a fost reabilitat în proporție de 80 la sută, urmând ca, în cel mai scurt timp, să devină funcțional, după cum spune primarul Ovidiu Laurențiu Bălan.

În cadrul aceluiași proiect este prevăzută și reabilitarea blocului alimentar a unității medicale. „Lucrările asupra acestei zone au început și estimăm o perioadă de circa 30 de zile în care să fie finalizate. Aceste lucrări se derulează în cadrul unei finanțări a Programului Național de Dezvoltare Locală II, finanțare în cadrul căreia s-au făcut si achizițiile de echipamente, inclusiv echipamente specifice blocului alimentar. În această perioadă, hrana va fi asigurată de către un furnizor extern, prin servicii de catering”, a declarat primarul municipiului Orăștie.

 

În paralel, au fost demarate și lucrările de eficientizare energetică a spitalului. S-a început cu înlocuirea acoperișului la podul peste blocul operator de Obstetrică -Ginecologie, care va deveni funcțional și care asigură circuitul dintre ambulator și spital.

 


Articolul precedentCazuri noi de gripă în județul Hunedoara. 11 persoane sunt suspecte de boală
Articolul următorPNLD aduce un cabinet medical în comuna Dobra