Muncitorii de la UMB Spedition, se pare că, „trag tare” pe lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva. În ultima parte a lunii octombrie, echipele antreprenorului s-au concentrat pe joncțiunea acestui tronson cu autostrada Deva -Orăștie.

În această zonă, a început așternerea stratului superior de fundație, din BSC, și a primului strat de asfalt (AB2), potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP).

Lucrările continuă și la celebrul „Deal al liliecilor”, versantul de la Șoimuș, unde se realizează un zid de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu.

Sursa foto: CNAIR/Facebook

Totodată, mai spun cei de la DRDP, se lucrează intens „la umpluturile ambelor culei a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş, se fac ultimele retușuri la viitorul Centru de Întreținere, precum și foarte multe lucrări de siguranță rutieră (montare panouri fono-absorbante și parapet direcțional) și pentru asigurarea scurgerii apelor”.

În ultima parte a lunii octombrie, pe Lotul 4 al autostrăzii #A1 Lugoj – Deva, echipele antreprenorului s-au concentrat pe joncțiunea lotului cu autostrada Deva – Orăștie. În această zonă, a început așternerea stratului superior de fundație, din BSC, și a primului strat de asfalt (AB2). La versantul Șoimuș, continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu. Totodată, se lucrează intens la umpluturile ambelor culei a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş, se fac ultimele retușuri la viitorul Centru de Întreținere, precum și foarte multe lucrări de siguranță rutieră (montare panouri fono-absorbante și parapet direcțional) și pentru asigurarea scurgerii apelor.

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 1 Noiembrie 2018

Articolul precedentCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”
Articolul următorStudenții basarabeni și cei români s-au „duelat” la cupa Prieteniei la fotbal