Lucrările la magistrala de gaz metan Mintia -Brad au fost demarate, iar constructorul a finalizat primul kilometru din acest proiect important.

 

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Brad, Florin Cazacu. Lucrările vor continua conform proiectului si, sperăm ca, pe parcursul derularii acestora, să nu fie întâmpinate probleme majore. Pe parcursul derulării lucrărilor, administrația publică locală a muncipiului Brad acordă sprijinul necesar pentru desfășurearea lucrărilor în condiții optime și felicită constructorii pentru activitatea prestată până în acest moment”, a declarat acesta.

În perioada următoare, vor continua lucrările și pe raza celorlalte localități de pe traseul magistralei de gaz metan, respectiv Veţel, Şoimuş, Băiţa, Vălişoara, Luncoi și Ribiţa.

Magistrala de gaz Mintia-Brad este construită de CIS Gaz, desemnat câștigătorul licitaţiei pentru realizarea acestei investiții. Lucrarea este finanțată de SNTGN Transgaz România având o valoare de 22,455 milioane de lei, fără TVA.

Articolul precedentCreșteri semnificative de pensii
Articolul următorO femeie a fost rănită ușor după impactul dintre o mașină și o autoutilitară, pe DN 7, la Mintia