Pentru spiritul civic de care au dat dovadă, un număr de 10 locuitori ai municipiului Brad au fost premiaţi, de poliţişti, în cadrul unei ceremonii oficiale ce a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Brad.

Oamenii legii au dorit să le mulţumească, astfel, cetăţenilor care fac cinste comunităţii şi constituie un model demn de urmat. Cei 10 au primit diplome de recunoştinţă din partea poliţiştilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă în diferite situaţii. Aceştia, pe parcursul anului, au găsit pe raza localităţi diferite sume de bani (acte, carduri bancare etc.), pe care le-au predat Poliţiei, care, în cel mai scurt timp, le-a restituit proprietarilor.

Iniţiativa a aparţinut Poliţiei Municipiului Brad şi a fost susţinută de conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara şi de Primăria Brad.

Printre cei premiați de polițiști s-a aflat o femeie care, pe data de 2 februarie 2018, a găsit în parcarea unui magazin din Brad suma de 3.600 lei, într-o plasa, bani pierduți de o hunedoreancă din localitatea Vaţa de Jos. O altă brădeancă a găsit, în data de 22 martie 2018, pe strada Minerilor, în fața unei brutării, un portmoneu cu 238 de lei și un card bancar BCR, aparținând unei femei, din municipiul Brad. De asemenea, o altă femeie, în data de 15 aprilie 2018, a găsit un portmoneu cu mai multe carduri bancare, aparținând unui bărbat care le-a pierdut în incinta unei farmacii.

Tot pe lista cetățenilor premiați pentru spiritul civic de care a dat dovadă se mai află un bărbat, din Brad, care a gasit, în 29 aprilie 2018, pe tejgheaua benzinăriei unde lucrează o borsetă cu un portmoneu 600 de lei, un permis de conducere şi un card bancar aparținând unui alt bărbat, care le-a uitat, după ce a alimentat autoturismul. Totodată, o femeie a găsit, pe 9 august 2018, un portmoneu pe strada Republicii din Brad, cu 968 lei şi mai multe documente aparţinând unei alte femei, din municipiu. Un alt brădean a găsit, în 27 septembrie 2018, în zona autogării, un portmoneu cu 13 lei, o carte de identitate, un permis de conducere, carduri şi documente aparţinând unui bărbat din localitate. Și, în final, o altă femeie din Brad a găsit, pe data de 9 octombrie anul acesta, în incinta unui magazin, un portmoneu cu cartea de identitate, un card bancar, 10 bonuri de masa şi 165 lei, care aparțineau unei alte hunedorence din localitate.

Articolul precedentAvariile la reţeaua de electricitate, produse de vremea rea, au fost remediate
Articolul următorDrumurile spre Straja și Parâng, pregătite pentru week-end