Pompierii de la Detașamentul din Orăștie au adus zâmbete în două familii nevoiașe ce locuiesc în orașul Paliei. Salvatorii hunedoreni au vrut să le facă o mică bucurie, acum în pragul sărbătorilor pascale, și i-au vizitat încărcați cu plase cu dulciuri, sucuri și multe altele.

 

Foto: ISU Hunedoara

Cele două familii locuiesc în două căsuțe modeste din Orăștie și se confruntă cu probleme financiare. În sprijinul lor, au sărit pompierii care au dorit ca, prin gestul lor, să le facă sărbătorile un pic mai frumoase.

Copiii s-au bucurat de darurile primite. “Fiindcă menirea noastră este aceea de a le face bine semenilor noştri, am încercat să le aducem bucurie unor suflete care chiar au nevoie de un sprijin şi pentru care viaţa este mai tot timpul extrem de dificilă. Astfel, cu contribuţia colegilor noştri din Detaşamentul de Pompieri Orăştie, am reuşit să facem în aşa fel încât Paştele din acest an să fie unul îmbelşugat pentru doua familii care locuiesc în urbea noastră. Credeţi că mai are rost să vă spunem câtă bucurie şi câtă fericire a fost în ochii acelor copii , când s-au văzut inconjuraţi de daruri ? Răspunsul îl ştim cu toţii…”, au spus pompierii hunedoreni.

Articolul precedentLiber la bălăceală de Paști. Complexul acvatic din Deva, deschis în fiecare zi
Articolul următorProgram special de Paște la telecabina de la Cetatea Devei