Poliţiştii hunedoreni au împărţit, astăzi, flori şi mărţişoare şoferiţelor aflate în trafic. Acţiune a devenit deja o tradiţie de 1 Martie. 

La Deva, doamnele şi domnişoarele de la volan au fost trase pe dreapta în zona mall-ului de lângă piaţa centrală agroalimentară, pentru a primi din partea poliţiştilor, pe lângă urări, şi câte o floare şi un mărţişor. De data aceasta, poliţiştii au trecut cu vederea micile abateri comise de femeile de la volan, iar “amenzile” aplicate au constat doar în… flori şi mărţişoare.

Şoferiţele oprite în trafic au fot plăcut surprinse de gestul poliţiştilor. Acestea au răsuflat uşurate că, în locul punctelor de penalizare şi a sancţiunilor, au primit mărţişoare şi flori.

Acţiunea a avut loc şi la Brad şi Petroşani, precum şi în alte localităţi ale judeţului.

De asemenea, polițiștii Serviciului Cazier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, au oferit mărțișoare doamnelor şi domnișoarelor care s-au prezentat, astăzi, la ghişeu pentru a-şi ridica certificatul de cazier.

Articolul precedentMinistrul Transporturilor a afirmat, la Deva, că loturile 3 şi 4 ale A1 vor fi date în folosinţă în vară
Articolul următorMomârlanii cer o lege dedicată zonei Văii Jiului