Cea mai importantă investiţie derulată în Hunedoara, pietonala de pe Bulevardul Corvin, a ajuns la un stadiu de execuţie de aproximativ 80 la sută. Noi imagini cu transformarea centrului municipiului de pe Cerna au fost făcute publice de reprezentanţii primăriei.

Localnicii s-au arătat încântaţi de lucrările executate şi de felul în care autorităţile locale au descis să schimbe înfăţişarea zonei. „Hunedoara noastră devine cochetă. Felicitări tuturor celor care au depus eforturi uriașe pentru a crea o asemenea lucrare! Bravo, Hunedoara!”, a comentat cineva la vederea fotografiilor publicate. Termenul de finalizare a lucrărilor este vara lui 2019, însă reprezentanţii administraţiei publice locale susţin că este posibil ca acestea să fie încheiate mult mai devreme, chiar şi cu câteva luni.

Sursa foto: Primăria Hunedoara

Lucrările la viitoarea pietonală de la Hunedoara au fost demarate în luna august a acestui an. Zona din fața Casei de Cultură a municipiului de pe Cerna, cât și Bulevardul Corvin, au intrat, atunci, într-un amplu proces de modernizare. Proiectul prevede, pe lângă reabilitarea platoului din faţa Casei de Cultură, a Bulevardului Corvin și a străzilor adiacente, şi construirea a trei fântâni arteziene, dintre care una muzicală.

Articolul precedentBandă de hoţi, prinsă în urma unor percheziţii. Mascaţi şi cu mănuşi, indivizii ar fi dat mai multe lovituri în Hunedoara
Articolul următorSNIM nu poate preda echipamentele miniere cu titlu gratuit