Cunoscutul realizator de emisiuni de televiziune, Mircea Radu, s-a aflat, ieri, într-o vizită la Muzeul Aurului din Brad. Acesta a fost întâmpinat de primarul Florin Cazacu care i-a prezentat fascinantul muzeu brădean, unic în Europa.

„Mircea Radu a fost încântat de cele prezentate și am convenit să colaborăm în vederea realizării unor materiale de promovare a obiectivelor turistice din Brad și Țara Zarandului”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Celebrul realizator tv este tot mai mult prezent în județul Hunedoara, în ultima perioadă, având în vedere proiectul „Povești cu gust”, pe care îl deruleaz[ în cătunele ascunse ale Munților Orăștiei.

În aceeași zi, Mircea Radu a partipat și la o întâlnire dintre reprezentanții autorităților publice locale membre în „GAL Țara Zarandului” și reprezentanți ai autorităților publice județene și centrale. În cadrul acesteia au fost analizate oportunitățile de dezvoltare și promovare a teritoriului Țării Zarandului, prin intermediul celor două proiecte „Povești cu Gust de Hunedoara” și „Hunedoara necunoscută”.


Întâlnirea a fost organizată de Asociația Intercomunitară „Țara Zarandului” LEADER GAL, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara și cu sprijinul comunei Luncoiu de Jos.

Articolul precedentÎncepe „Hunedoara Dog Show”! Cei mai frumoși câini se adună pe stadionul de la Simeria
Articolul următorSpectacol de Sfânta Maria Mică, în această seară, la Simeria