Alte nouă platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor au fost montate pe raza municipiului Hunedoara. Este vorba despre platforme cu câte patru sau cinci compartimente, amplasate pe șase străzi ale orașului.

 

O platformă a fost montată în Piața Florilor, la grădiniță, alta în aceeași zonă, lângă Clubul Pensionarilor, alte două platforme pe strada Runcului, două pe strada Munteniei, două pe strada Transilvaniei, lângă blocul T4, și încă una pe strada Mureșului din municipiul Hunedoara.

Acestea li se alătură celorlalte 13 platformelor instalate, la începutul acestui an, de Primăria Hunedoara pe mai multe străzi din localitate.

Sursa foto: Primăria Hunedoara

Cele nouă platforme instalate recent au costat 129.591 de lei. Reprezentanții admistrației publice locale spun că, în funcție de bugetul disponibil, vor urma și alte platforme supraterane. “Continuăm să investim în proiectul „Hunedoara Curată”, prin achiziția acestor noi platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Cele 13 platforme deja existente s-au dovedit a avea succes la populație, oamenii le folosesc și sunt de preferat containerelor de sine stătătoare, pentru că permit colectarea deșeurilor fără a face mizerie în jurul lor. Sigur, curățenia orașului nu ține doar de firma de colectare sau de firma de salubritate, de aceea fac încă o dată apel la cetățeni să nu arunce gunoiul lângă platformele de le colectare a deșeurilor, ci să îl sorteze și să îl arunce acolo unde îi este locul. Numai muncind împreună la asta putem avea un oraș curat, un oraș civilizat”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara

Articolul precedentMagazinul deținut de familia unui primar a fost spart, din nou, de hoți
Articolul următorAna Podaru s-a stins din viață