Poliţiştii hunedoreni au “amendat”, astăzi, doamnele și domnișoarele cu flori şi le-au transmis recomandări preventive privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Ca în fiecare an, poliţiştii rutieri au participat, cu ocazia zilei de 8 Martie – „Ziua Internaţională a Femeii”, la o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, în principalele localităţi din judeţ. De această dată, au fost vizate doamnele şi domnişoarele aflate la volan, care au fost „trase pe dreapta” şi „sancționate” cu flori.

Acţiunea a avut loc în zona centrală a municipiului Deva, dar şi în municipiile Petroşani, Hunedoara, Brad şi în alte localităţi din judeţ, pe lângă flori, poliţiştii oferindu-le participantelor la trafic şi recomandări vizând conduita preventivă la volan şi obligativitatea respectării prevederilor legislaţiei rutiere. De această dată, conducătoarele auto oprite în trafic au răsuflat ușurate, acestea primind, în locul punctelor de penalizare și a amenzilor, flori şi urări de bine, din partea poliţiştilor.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Cazier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, le-au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor care s-au prezentat astăzi la ghişeu pentru a-şi ridica certificatul de cazier judiciar.

Articolul precedentZeci de seniori din Petroșani au absolvit cursurile de limba engleză
Articolul următorAvram Iancu a luat startul la cel mai greu maraton din lume