Marea gimnastă Nadia Comăneci este pictată pe o clădire din centrul istoric al municipiului Deva. O echipă de artiști lucrează, în această perioadă, la realizarea picturii murale care a prins deja contur și culoare.

Pictura ce o reprezintă pe Nadia Comăneci, simbolul gimnasticii românești, este realizată de o echipă de artiști în cadrul festivalului de artă urbană ce se desfășoară la Deva.

Imaginea cu marea campioană a României este realizată pe unul dintre pereții exteriori ai clădirii în care se află sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara, înspre Piața Unirii din oraș. Pe partea cealaltă, înspre Poșta Veche din oraș, artiștii vor picta mai multe elemente de gimnastică.

Propunerea de a picta chipul Nadiei Comăneci pe o clădire din oraș, în cadrul festivalului de artă urbană, a fost făcută de primarul municipiului Deva, Florin Oancea, consilierii locali fiind de acord cu ea.

Articolul precedentPolițiștii au descins în târgurile și piețele din județ. Sute de pachete de țigări de contrabandă, haine și cosmetice contrafăcute, confiscate
Articolul următorConsiliul de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara cere deschiderea insolvenței