Astăzi, 27 decembrie a.c., a avut loc Ceremonia Militară pentru depunerea Jurământului Militar a două cadre militare declarate „admise”, la concursurile organizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Decebal (IJJ) Hunedoara.

Sursa foto: IJJ Hunedoara

În cadrul aceleiaşi ceremonii s-au înmânat distincţiile onorifice acordate personalului unităţii de către ministrul Afacerilor Interne, care au acţionat pentru salvarea de vieţi omeneşti ori s-au evidenţiat prin fapte deosebite în misiuni atât în ţară, cât şi în străinătate şi pentru rezultatele obţinute în activitatea desfăşurată.

Astfel, a fost acordată emblema de onoare a ministrului afacerilor interne pentru patru cadre militare. Totodată, un alt cadru militar a primit emblema de onoare a ministrului Afacerilor Interne pentru misiuni internaţionale. Totodată, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 01 Decembrie 2018, pentru fapte deosebite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredinţate, unui jandarm montan, i s-a conferit distincţia de serviciu pentru ,,îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate”.

 

Articolul precedentDelegarea gestiunii serviciului de salubrizare, dezbătută în ședință extraordinară de CL Deva
Articolul următorDin Valea Jiului, în Europa Occidentală