Campania de prevenție și conștientizare a populației, inițiată de Spitalul Municipal Orăștie, continuă. Astăzi, echipa de medici de la unitatea medicală din orașul Paliei a ajuns la Romoșel pentru a oferi consultații gratuite locuitorilor din acest sat.

Locuitorii din Romoșel care au dorit să afle cum stau cu sănătatea au fost așteptați la Căminul Cultural din localitate, acolo unde, între orele 11:00 și 14:00, medici de la Spitalul Municipal din Orăștie au oferit consultații medicale gratuite.

Oamenii și-au putut măsura glicemia, nivelul tensiunii arteriale, dar au putut beneficia și de alte consultații medicale, precum examen fund de ochi, examen ORL, examen boli contagioase.

Caravana a început săptămâna trecută, când cadre medicale de la spitalul din Orăștie s-au deplasat la Geoagiu, oferind investigații medicale gratuite la zeci de persoane. Prin această acțiune, medicii de la spitalul din Orăștie vor să vină în sprijinul populației și să transmită importanța prevenției astfel încât rata de îmbolnăvire să fie tot mai scăzută.

Articolul precedentAccident cu victime produs de un șofer băut
Articolul următor„Noaptea Bibliotecilor”. Conducerea instituției de carte din Deva a pregătit un program variat