Scrum a rămas în urma incendiului devastator care a avut loc, azi noapte, la Geoagiu și în care un om a murit. Bărbatul, de 72 de ani, a rămas blocat în casă, după ce acoperișul s-a prăbușit. Familiile cărora flăcările mistuitoare le-au ars casele au rămas acum pe drumuri, în prag de iarnă.

 

Este vorba despre peste 30 de persoane, dintre care aproape jumătate sunt copii. Primăria a găsit o soluție temporară să-i ajute și i-a mutat provizoriu într-un imobil în care să își petreacă următoarele nopți, dar oamenii au nevoie de ajutor.

Pe rețeaua de socializare au apărut imagini cu dezastrul lăsat în urmă de flăcări. Fotografiile sunt însoțite și de un apel umanitar îndreptat către cei care vor să ajute. Și reprezentanții Primăriei Geoagiu s-au implicat în acest caz și încearcă să le vină oamenilor în ajutor, oferindu-le, momentan, un adăpost temporar, însă, familiile au nevoie de alimente, haine, saltele sau pături, orice sprijin fiind binevenit având în vedere că, în urma incendiului violent nu au mai rămas cu aproape nimic, în afară de hainele cu care erau îmbrăcați când au ieșit din case să se salveze.

Reamintim că, incendiul a izbucnit, noaptea trecută, într-o zonă de la periferia orașului Geoagiu, cunoscută de localnici sub denumirea de „Cartierul Muzicanților”, locuit de o comunitate de romi. Un bărbat de 72 de ani a murit, iar o adolescentă a fost transportată la spital cu atac de panică. Pompierii, anunțați târziu, au reușit să stingă flăcările și să prevină extinderea acestora și la alte locuințe din apropiere.

Citește și:

Noapte de coșmar la Geoagiu! Un bărbat a murit într-un incendiu devastator

Articolul precedentFOTO| Întâlnire inedită cu un lup singuratic, în Retezat. „A fost o mare surpriză… ”
Articolul următorPrimarii din Valea Jiului militează pentru dezvoltarea justă a zonei