Investiții majore la Spitalul municipal Lupeni. Unitatea medicală din vestul Văii Jiului este într-un amplu proces de modernizare. Prioritatea conducerii Spitalului municipal Lupeni, dar și a edililor este oferirea unui act medical de cea mai înaltă calitate în condiții moderne. 

Un milion de lei a alocat municipalitatea de la Lupeni din bugetul local pentru modernizarea unității medicale. Banii sunt destinați achiziționării aparaturii medicale moderne. Primele echipamente au fost deja achiziționate și, în aceste zile, acestea sunt montate în diferite secții ale Spitalului, după ce și spațiile care le vor găzdui au fost modernizate.

Potrivit acestuia, la solicitarea conducerii unității medicale, administrația locală din Lupeni a prevăzut pentru anul 2019 achiziționarea unui EKG, a unei mese pentru operație radio-transparentă, a unei instalații de sterilizare, a unui aparat de developare a filmelor radiologice, a unui aspirator chirurgical, a unei pensule pentru închiderea fasciei și alte echipamente și ustensile de uz medical.