Reprezentanții administrației locale din Hațeg s-au aflat la Timișoara, pe parcursul zilei de ieri. Primarul localității, Marcel Adrian Goia a participat la Timișoara la un eveniment organizat de ADR Vest în parteneriat cu Universitatea Politehnică din Timișoara – Facultatea de Construcții și Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

“Întâlnirea a avut ca tema „lmplementarea proiectelor din fonduri europene. O oportunitate pentru dezvoltarea sectorului construcțiilor din Regiunea Vest”. La eveniment au participat autorități publice locale, firme din sectorul construcțiilor și firme de consultanță, în contextul în care s-a dorit crearea unui cadru pentru promovarea principalelor investiții publice cu finanțare europeană. Din agenda au făcut parte obligativitatea parcurgerii procedurilor de achiziții publice în accesarea contractelor de lucrări, precum și rolul universităților în dezvoltarea competențelor și a resurselor umane. În acest cadru, Hațegul a prezentat proiectele depuse și acceptate la finanțare, precum și cele care încă se află în faza de evaluare”, arată o informare a Primăriei Hațeg.

Trei proiecte ale administrației locale din Hațeg se află în evaluare șI este vorba de proiectul de reabilitare termică și utilizare energie regenerabilă clădire Spitalul Orășenesc Hațeg, construire școală gimnazială și reabilitare termică blocuri de locuințe.

 

Articolul precedentVolume pe alese la Deva. A început „Salonul Hunedorean al Cărții”
Articolul următor