Festivalul concurs „Fii star în țara ta” ajunge la o nouă ediție. Municipiul Vulcan găzduiește sâmbătă, 20 aprilie și duminică, 21 aprilie, cea de-a VI-a ediție a apreciatului Festival artistic pentru copii și tineret ”Fii star în țara ta!”, festival fondat de familia Monica, Antonela și Cătălin Țugulea.

Festivalul se desfășoară la nivel național și internațional și are ca obiectiv selecția şi promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii vocale, dansului, teatrului, promovării actului artistic de calitate, stimularea spiritului de competiţie, a comunicării și fair play ului între participanți.

Mai mult de 100 de concurenți au fost selectați pentru etapa finală a acestui festival-concurs, care se va desfășura la Sala IMAX din Vulcan, începând cu ora 10.

Câștigătorii vor fi premiați cu diplome și trofee. Potrivit organizatorilor, se vor oferi 3 mari trofee, câte unul pentru categoriile junior (4-8 ani), adolescent (9-12 ani) și senior (+13 ani). La secțiunea dans se vor acorda și trofee pentru fiecare stil de dans. De asemenea, vor fi oferite trei premii pentru fie care secțiune și categorie de concurs, trofee speciale ale juriului, premiul pentru cel mai bun costum, premii de excelență pentru profesorii coordonatori, premii surpriză și alte premii.

Articolul precedentPădurea din zona de agrement Căprioara, ecologizată de „Ziua Pământului”
Articolul următorFOTO| Două devence, premiate la împlinirea unui secol de viaţă