Fata din Deva, dată dispărută de mama ei, văzută în compania a doi bărbați în gara din Teiuș

Imagini surprinse de camere video de supraveghere cu minora de 15 ani, din municipiul Deva, dată dispărută de mama sa. Fata a fost văzută în gara din Teiuș, în compania a doi bărbați a căror identitate este acum în curs de stabilire de către poliție.

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă activităţile investigative în cazul fetei, de 15 ani, din Deva, care a plecat voluntar de acasă, în seara zilei de 17 octombrie, spunând că merge la o prietenă, la Pitești.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara au transmis, astăzi, că minora, pe numele ei Ștefania Morena Tudorache, s-a aflat în data de 17 şi 18 octombrie, în staţia CFR Teiuş, din județul Alba, unde a schimbat trenul, de unde şi-a continuat călătoria şi a ajuns în staţia C.F.R Ploieşti-Vest. „Minora a fost însoţită de doi bărbaţi, a căror identitate este în curs de stabilire, care prezintă următoarele semnalmente: primul bărbat are constituție atletică, înălțime 1,65- 1,70 metri, poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviție, este îmbrăcat cu trening de culoare roșie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălțat cu încălţăminte tip sport de culoare albă și poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră.  Al doilea bărbat are constituție atletică, 1,70-1,75 metri, păr șaten, poartă barbă îngrijită și este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă culoare neagră, iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler”, a informat IPJ Hunedoara.

Sursa foto: IPJ Hunedoara

Reamintim că, polițiștii au fost sesizați de mama fetei a doua zi de la plecarea acesteia. Oamenii legii continuă căutările, în acest caz fiind solicitată și măsura urmăririi naționale.

Articolul precedentA treia zi de luptă cu cele două incendii de pădure, izbucnite în nordul și sudului județului
Articolul următorÎncă un aviz favorabil pentru un proiect dedicat exclusiv celor din Valea Jiului