Fântâna muzicală, din centrul Devei, una dintre atracțiile municipiului, a fost pornită zilele acestea, însă, doar de probă. Arteziana va fi repusă în funcțiune, începând de săptămâna viitoare, potrivit reprezentanților administrației publice locale.

 

Localnicii și turiștii care vor petrece serile în centrul orașului Deva se vor putea bucura, din nou, de spectacolul impresionant de sunet, jocuri de apă și lumini. Fântâna muzicală, din Piața Victoriei, va funcționa, de săptămâna viitoare, zilnic, între orele 11:00 și 21:00 (cu excepția perioadelor cu precipitații atmosferice), iar programul muzical se va desfășura între orele 20:00-20:45, spun cei de la Primăria Deva.

Construită din fonduri europene, fântâna muzicală se întinde pe o suprafață de 400 de metri pătrați și a fost inaugurată oficial în anul 2012.

Conform reprezentanților Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, toate cele șase fântâni arteziene din municipiu se află, în aceste zile, în pregătiri tehnice, după perioada de conservare din timpul iernii și vor fi repuse în funcțiune.

Articolul precedentTânără accidentată pe trecerea de pietoni chiar de mașina Poliției Locale
Articolul următorNoi discuții pe tema căilor de acces în Cartierul Grigorescu din Deva