O familie de marocani, soț, soție și cei doi copii minori ai lor, a fost obligată să părăsească România în termen de două săptămâni, după ce polițiștii de la „Imigrări” au stabilit că nu mai au drept de ședere pe teritoriul țării noastre.

Familia locuia pe teritoriul județului Hunedoara, iar polițiștii de imigrări spun că membrii acesteia nu mai aveau drept de ședere pe teritoriul României, stabilit prin viză. Pe lângă amendă, polițiștii le-au pus în vedere că au la dispoziție un termen de 15 zile să părăsească țara noastră.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Hunedoara au desfăşurat o acţiune cu forţe proprii, pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini. În urma activităţilor întreprinse, au fost depistați cu şedere ilegală, un bărbat și o femeie în vârstă de 41, respectiv 30 de ani, din Maroc, împreună cu cei doi copii minori ai lor, care, la expirarea dreptului de şedere stabilit prin viză, nu au părăsit teritoriul României. Având în vedere cele constatate, pe numele cetăţenilor marocani, au fost emise decizii de returnare prin care au fost obligaţi să părăseasca ţara în termen de 15 zile și, totodată, au fost aplicate sancţiuni contravenționale în valoare de 800 de lei”, se arată într-un comunicat de presă emis, astăzi, de Biroul pentru Imigrări al Județului Hunedoara.

Articolul precedentUPDATE: O adolescentă, din Orăștie, dispărută de acasă după o ceartă cu tatăl său
Articolul următorMaratonistul Aris Necula aleargă, timp de 24 de ore, pentru Cristina, singura tenismenă din Campionatul Național Paralimpic