Aproape 800 de copii şi juniori, de la 39 de cluburi sportive din judeţul Hunedoara, au primit echipamente sportive noi. Acestea au fost oferite în cadrul unui eveniment care a avut loc la sala de sport multifuncțională din comuna Sântămărie Orlea, unde au participat aproape 200 de tineri, reprezentanți ai echipelor de fotbal din județ.

Echipamentele, 780 de treninguri pentru juniori şi 125 de mingi de fotbal, au fost achiziţionate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara, printr-un proiect finanţat de Consiliul Judeţean (CJ).

Vicepreședintele CJ Hunedoara, Daniel Andronache, a reafirmat preocuparea administrației județene pentru susținerea sportului. „Sunt foarte bucuros că au loc astfel de evenimente, dar mai ales de rezultatul colaborării cu AJF Hunedoara. Așa cum am făcut-o in ultimii 3 ani, Consiliul Județean sprijină sportul și susține performanța”, a declarat Daniel Andronache, prezent la eveniment.

La rândul său, președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean a subliniat importanța colaborării cu administrația județeană. „Ne bucurăm de sprijinul financiar oferit de Consiliul Județean Hunedoara, sumele alocate în ultimii ani fiind considerabile. Cu aceste fonduri am dotat cluburile afiliate cu echipamente sportive, scopul fiind acela de a readuce fotbalul hunedorean pe harta fotbalului românesc „, a declarat Cristian Petrean.

La eveniment au mai participat consilierul județean Alin Iovănescu și primarul comunei Sântămărie Orlea, Dumitru Oprean.

Evenimentul a fost completat de un meci de futsal demonstrativ între West Deva și CS Hunedoara (juniori A1).

Articolul precedentCNAIR vrea să afle când se poate deschide traficul pe „autostrada-muzeu”
Articolul următorCascadorie fără voie la intrarea în Deva, dinspre Sântuhalm. O camionetă a „zburat” de pe şosea