Circulația rutieră pe autostrada A1, între Șoimuș și Simeria, nu se va redeschide începând de mâine, 15 noiembrie, așa cum s-a anunțat inițial. Antreprenorul care realizează lucrările a solicitat prelungirea închiderii circulației pe tronsonul respectiv al șoselei de mare viteză. Informația a fost confirmată, astăzi, oficial, de către reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Acest lucru înseamnă că șoferii mai au de îndurat, cel puțin până la finele lunii noiembrie, circulația infernală și ambuteiajele de pe DN 7, de pe „centura” orașului Deva, șosea pe care a fost mutat tot traficul greu odată cu închiderea acestui segment al autostrăzii A1.

Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a solicitat prelungirea închiderii circulației pe tronsonul de autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, cuprins între Nodul rutier Deva și Nodul rutier Simeria și devierea traficului pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva, în perioada 16 29 noiembrie 2018. Având în vedere faptul că execuția lucrărilor necesare realizării conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție), se află într-un stadiu avansat, antreprenorul depune eforturi în vederea deschiderii traficului, pe tronsonul de autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, cuprins între Nodul rutier Deva și Nodul rutier Simeria în cel mai scurt timp posibil”, a informat, astăzi, prin intermediul unui comunicat, CNAIR.

Reamintim că, traficul rutier pe tronsonul A1 Deva -Simeria a fost închis începând cu data de 10 octombrie. Se estima atunci că circulația va fi reluată pe segmentul respectiv în jurul datei de 15 noiembrie.

Articolul precedentTestări gratuite ale glicemiei, astăzi, la Deva, de „Ziua Mondială a Diabetului”
Articolul următorUn secol de speranță, la Lupeni