Lucrările executate la rețeaua de alimentare cu apă potabilă sau cea de canalizare au născut mereu discuții. Au existat probleme în ceea ce privește aducerea terenului la starea inițială. Acum, reprezentanții ApaServ Valea Jiului susțin că imediat după finalizarea lucrărilor de investiții, terenul va fi adus la forma inițială. De altfel, acest lucru este prevăzut și în contractele dintre ApaServ și firma coinstructoare.

”O cerință în cadrul proiectului este tocmai aceasta: aducerea terenului la starea inițială. Pe Petroșani sperăm că va fi o colaborare bună cu constructorul, astfel ca ca în final să fie adus terenul – trotuarul, strada – la starea inițală. Este o cerință în cadrul proiectului. Dacă nu se va întâmpla acest lucru înseamnă că nu se ating obiectivele din cadrul proiectului. Nici nu se pune această problemă”,a declarat directorul Apa Serv Valea Jiului, Cristian Ionică.

ApaServ Valea Jiului este beneficiara unui nou program cu fonduri europene a cărui valoare este de 90 de  milioane de euro. Contractele au început deja să fie semnate, asta după ce au fost soluționate și contestațiile.

 

 

Articolul precedentVIDEO| Cerb, filmat în Parcul Național Retezat. Imagini de poveste din acest colț de rai
Articolul următorBărbat de 50 de ani, lovit mortal pe DN7