Durere fară margini pentru familia băieţelului de doar şase ani, care s-a înecat, în a doua zi de Crăciun, într-un bazin din incinta complexului acvatic „Aqualand” Deva. Inima micuţului a încetat să mai bată.

Copilul s-a stins din viaţă, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medicii de la Timişoara, unde a fost transferat micuţul. Băieţulul nu a mai putut fi salvat.

Micuțul s-a înecat în după-amiza zilei de 26 decembrie 2018, într-un bazin de la”Aqualand” Deva, cu o adâncime de 1,6 metri. Potrivit reprezentanților complexului acvatic, copilul a fost scos de pe fundul bazinului. Era în stop-cardiorespirator. Angajații complexului și cei de la fața locului i-au acordat primul ajutor, după care băiețelul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva. Medicii de aici au decis ca micuţul să fie transferat la o clinică din Timişoara, unde copilul a fost transportat cu un elicopter SMURD, în stare foarte gravă. Doctorii timișoreni au încercat să facă o minune, însă, în zadar, fiindcă organismul micuțului a cedat. 

Se pare că, în acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pe aceeași temă:

Copil de 6 ani în stare critică după ce s-a înecat în bazinul de la Aqualand Deva

DRAMĂ: Copilul ce s-a înecat la Aqualand Deva, transportat la un spital din Timișoara

Articolul precedentUn nou ordin de protecție emis împotriva unui hunedorean
Articolul următorAccident pe „Dealul Haţegului”. Un autotractor cu remorcă frigorifică s-a răsturnat