Sfârșit tragic pentru doi bărbați din județul Hunedoara. Aceștia au murit înecați, unul dintre ei fiind găsit într-un bazin de decantare a apei, aflat în spatele unei stații PECO, din Baia de Criș, iar celălalt, într-un canal în aval de unul dintre barajele din zona Hațeg.

Angajații unei benzinării din localitatea Baia de Criș, de lângă Brad, au alarmat autoritățile, astăzi, după ce au făcut o descoperire macabră: într-un bazin de decantare a apei, cu o suprafață de aproximativ un metru pătrat, se afla, îngropat în sol, trupul neînsuflețit al unui bărbat. La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii salvatori din cadrul Stației Brad. „Trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârstă de 56 de ani, a fost extras din canal, iar polițiștii au început investigația pentru a determina condițiile în care omul și-a pierdut viața”, a precizat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Mai târziu, localnicii din Sântămărie Orlea au anunțat autoritățile că, într-un canal, în aval de unul dintre barajele din zona Hațeg, se afla trupul unui alt bărbat. Au intervenit, la locul indicat, echipaje de pompieri și prim ajutor ale Detașamentului Hunedoara și Punctului de Lucru din Bretea Română. Echipele de intervenție au scos la mal trupul unui bărbat, în vârstă de 68 de ani.

Moarte accidentală, în ambele cazuri

Polițiștii încearcă acum să afle circumstanțele exacte în care și-au pierdut viața cei doi hunedoreni. Ei spun că, din primele informații, ambele decese s-au produs în mod accidental. Se pare că, bărbatul înecat la Sântămărie Orlea, a fost la pescuit și a alunecat în canalul în care a fost găsit decedat. În cazul celălalt, de la Baia de Criș, bărbatul s-a înecat în bazinul de decantare din spatele benzinăriei, unde presta activități ocazionale. „În ambele cazuri, nu sunt suspiciuni de omor, cadavrele vor fi supuse necropsiei, polițiștii continuând cercetările”, a precizat, la rândul său, comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentFurt pe holul spitalului. Trei bărbați din Hunedoara, reținuți de polițiștii din Alba
Articolul următorPromisiuni pentru devenii din „Grigorescu”. Patru căi de legătură, din cartier, cu restul orașului