O angajată a Oficiului Poştal nr. 4 din Deva, în vârstă de 51 de ani, a murit în spital, în urma infecţiei cu noul coronavirus. Diriginta de poştă suferea de hipertensiune arterială, obezitate şi insuficienţă hepatică. Decesul femeii a fost raportat marţi, deşi aceasta a murit în 17 mai, la 11 zile de la internare, potrivit adevarul.ro. Tragedia, a doua în rândul lucrătorilor poştali din Deva, după decesul unui angajat în vârstă de 61 de ani a produs tulburare în rândul lucrătorilor poştali.

Dana Damian, fosta şefă a Poştei din judeţ, a scris pe pagina sa de Facebook: „Diriginta Oficiului Poştal 4 din Deva, răpusă de nepăsarea celor care nu au dezinfectat oficiile poştale din gara Deva, nu au testat personalul, nu au asigurat materialele de protecţie poştaşilor după decesul lui Onea Ionel răpus şi el de virus, la datorie fiind”.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a comunicat că la oficiul poştal la care lucra femeia a fost realizată o anchetă epidemiologică, că lucrătorii care au intrat în contact cu pacienta – care nu a mai venit la lucru din 4 mai – au fost izolaţi, iar în ultimele două săptămâni nu s-a mai înregistrat nicio îmbolnăvire în rândul colegilor săi. 

Articolul precedentCine sunt protejații greilor din Servicii. Probleme pentru afaceristul „Licitație la minut”
Articolul următorRaed Arafat, la Realitatea PLUS: „Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților”