UPDATE: Din cauza vremii nefavorabile, evenimentul va fi programat pentru o altă dată, au anunțat reprezentanții municipalității.

Locuitorii Devei, amatori de dat pe gheaţă, sunt aşteptaţi, mâine seară, la patinoarul amenajat în parcul central al oraşului, acolo unde va avea loc o petrecere pe patine.

Evenimentul, intitulat „Ice Skating Disco”, va avea loc începând cu ora 19:00, şi la el sunt invitaţi cât mai mulţi locuitori dornici de o porţie de distracţie pe gheaţă. Cei prezenţi vor putea patina pe muzica anilor ’90.

Patinoarul din Deva a devenit, în ultimele zile, una dintre cele mai animate zone ale oraşului. Baza de agrement este luată cu asalt, aproape în fiecare seară, de zeci de tineri şi copii, nerăbdători să testeze cu patinele gheaţa artificială. Este pentru prima dată când patinoarul din Deva a fost amenajat în parcul central. În anii trecuţi, acesta a funcţionat în incinta ştrandului şi în parcarea telecabinei din oraş.

Reamintim că, intrarea la patinoarul din Deva este liberă pentru toată lumea până pe data de 17 decembrie. După aceea, accesul pe gheaţă va fi tarifat cu 10 lei, pentru fiecare serie de patinaj (două ore) și 10 lei pentru închiriere patine, pentru fiecare serie de patinaj (două ore).

Devenii vor putea profita de gheaţa de la patinoar până în luna februarie a anului viitor.

Articolul precedentSNIM nu poate preda echipamentele miniere cu titlu gratuit
Articolul următorFOTO| S-a deschis „Târgul de cadouri pentru Crăciun”, la Parcul de Afaceri din Simeria