Termenul pentru eliberarea tichetelor gratuite pentru transportul public local a fost prelungit, la Deva, cu încă două săptămâni.

Așadar, pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei, veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva care nu îşi pot ridica tichetele gratuite pentru transportul public local până în data de 5 aprilie, ca urmare a unor situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), pot intra intra în posesia acestora începând de luni, 8 aprilie, până vineri, 19 aprilie 2019.

În această perioadă, biletele gratuite de călătorie se distribuie la Primăria Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), de luni până vineri, între orele 9:00-11:00, astfel:

-camerele 22 şi 29 – pentru pensionarii cu venituri mai mici de 1.000 de lei/lună;

-camera 24 – pentru veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva.

La ridicarea tichetelor gratuite de călătorie este obligatorie prezentarea actului de identitate, iar în cazul pensionarilor, şi a ultimului cupon de pensie (copie).

Tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva.

Articolul precedentPosibilă vizită neanunțată a ministrului Sănătății la spitalul din Deva. „Mopurile sfârâie în mâinile infirmierelor”
Articolul următorAmenzi în valoare de 160.000 de lei, aplicate de comisarii de la Garda de Mediu Hunedoara