La Deva, se vor distribui, începând de săptămână viitoare, tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local, pentru intervalul aprilie – iulie 2019.

Potrivit reprezentanților administrației publice, biletele pot fi ridicate până pe data de 5 aprilie, din două locaţii. „Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 lei vor ridica tichetele gratuite de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), de luni până joi – între orele 8:00-13:00, şi vineri – între orele 8:00-12:00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) şi a cărţii/buletinului de identitate (copie). Veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva vor ridica tichetele gratuite pentru transportul în comun de la Primăria Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), camera 24, de luni până vineri – între orele 9:00-13:00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea actului de identitate (copie)”, informează Primăria Deva.

Pentru persoanele aflate în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie se prelungeşte cu două săptămâni, până în data de 19 aprilie.

Tichetele gratuite pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva.

Articolul precedentPetrila. Audiențe în aer liber
Articolul următorConsilier al ministrului Energiei: “Munții de cărbune sunt deocamdată virtuali”