Demisie la vârful serviciului care administrează Cetatea Devei. Directorul a renunțat la funcție

Demisie de la conducerea Serviciului Administrare Cetate Deva. Directorul Cristian Răcășan (foto) a renunțat la funcția pe care a ocupat-o un pic mai mult de o jumătate de an.

Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, de primarul municipiului Deva, Florin Oancea. Edilul șef al urbei a afirmat că, directorul Cristian Răcășan a solicitat încetarea contractului de muncă, prin acordul părților, începând cu data de 8 noiembrie.

Potrivit lui Florin Oancea, Serviciul Administrare Cetate Deva va trece, în perioada următoare, printr-un proces de reorganizare pentru a asigura locuitorilor și turiștilor care vizitează orașul „servicii de calitate”. „O parte din activitatea acestui serviciu va trece la Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală (SPIGM), iar în ceea ce privește partea de evenimente la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu”, a precizat primarul Devei.

Cristian Răcășan a ajuns director al Serviciului Administrare Cetate Deva în luna aprilie a acestui an, după ce a câștigat prin concurs postul.

Reprezentanții municipalității devene urmează să anunțe cine va asigura interimatul la acest serviciu.

Articolul precedentIncendiu la un liceu din municipiul Hunedoara. Elevii au fost evacuați
Articolul următorFostul administrator al cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia continuă revolta împotriva unor importanți lideri PSD din judeţ