Dan Puric şi Nicolae Furdui Iancu vor urca pe aceeași scenă, în cadrul unui eveniment inedit ce va avea loc la Deva. „Să se ridice țara!”, așa este intitulat spectacolul care se va desfășura sâmbătă, pe 6 octombrie, începând cu ora 17:00, în centrul istoric al municipiului.

În stilu-i caracteristic, Dan Puric va conferenția despre România de azi, în timp ce Nicolae Furdui Iancu va face să vibreze inimile celor prezenţi cu cântece emoţionante, care vorbesc despre istoria românilor. Spectacolul se desfăşoară cu participarea extraordinară a Corului Bărbătesc din Finteuşu Mare, înfiinţat acum 100 de ani – pe 1 Decembrie 1918, pe scena din Şomcuta Mare/Maramureş, în aşteptarea veştii despre Marea Unire. Evenimentul este organizat de Primăria Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu.

Devenii sunt așteptați în număr cât mai mare în Piața Unirii, acolo unde se va desfășura spectacolul, mai ales că, participarea la eveniment este liberă.

Articolul precedent“Vistieria” Devei mai plină cu aproape o jumătate de milion de lei din vânzarea biletelor la telecabină
Articolul următorFestival al fructelor de mare pe platoul de la poalele Cetății din Deva