De un ghinion curat a avut parte tânărul de 31 de ani, rănit în accidentul rutier produs, sâmbătă, la Dărănești, la intrarea în municipiul Petroșani. Ambulanța cu care acesta era transportat la spitalul județean din Timișoara a fost implicată într-un alt accident rutier.

Evenimentul rutier s-a petrecut în centrul orașului Recaș, ambulanța în care se afla tânărul rănit, a fost lovită de un autoturism. În urma impactului, asistenta din ambulanță a suferit un traumatism cranio cerebral, pacientul transportat este în stare de inconștiență, la fel și șoferița autoturismului. Au scăpat nevătămați șoferul ambulanței și  medicul aflat la bordul acesteia, scrie Realitatea de Timiș.

Mai multe echipaje au intervenit la fața locului, polițiștii timișoreni urmând să stabilească, în urma cercetărilor, împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Reamintim că, pacientul transportat în Ambulanța implicată în coliziune este un tânăr de 31 de ani, din județul Hunedoara, rănit după ce a căzut, sâmbătă seara, cu mașina pe care o conducea de pe un pod într-o prăpastie, la intrarea în municipiul Petroșani. Acesta a fost transportat, în prima fază, la spitalul din Petroșani. Din cauza rănilor grave, medicii hunedoreni au decis ca acesta să fie transferat la Timișoara. Pe drum, însă, Ambulanța în care se află a fost lovită de un autoturism.

Ambulanță implicată într-un accident,în Timiș

 

Articolul precedentA sărit cu mașina de pe pod
Articolul următor„Pisici pentru pitici”, spectacol pentru copii la centrul cultural din Deva