Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara şi procurori DIICOT Hunedoara au descins la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc. La una dintre adrese au descoperit o cultură ilicită „outdoor” de cannabis.

Perchezițiile au fost făcute la Simeria, Șoimuș şi Vălişoara, într-un dosar penal ce vizează comiterea de infracţiuni de trafic de droguri de risc.

La Simeria, anchetatorii au dat peste o cultură de cannabis, „îngrijită” de un tânăr și tatăl său. „Plantele erau recoltate şi oferite spre vânzare unor consumatori, pe raza localităţilor Deva şi Şoimuş, contra sumei de 50 lei/gram. Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de canabis, precum şi echipamente destinate cultivării plantelor”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Tânărul din Simeria a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar, în cursul acestei zile, Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Totodată, tatăl tânărului va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni.

Articolul precedentRAPORT | Poliția Locală Deva a aplicat, în septembrie, amenzi de aproape 40.000 de lei
Articolul următorDirectori din Primărie acuzați de fraudă cu fonduri europene