Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara, a devenit membru PSD. Acesta a migrat de la PRM la PNL, iar acum a ajuns la PSD. 

Avram a fost invitat să facă parte din echipa PSD din județul Hunedoara, iar în urmă cu câteva zile acesta și-a depus adeziunea la Organizația municipală PSD Deva, al cărui membru a devenit de la începutul acestei săptămâni.

„Da, este adevărat, luni am semnat adeziunea la Partidul Social Democrat, Organizația municipală Deva. Mă voi alătura colegilor din PSD Deva și vreau să îmi aduc și eu un aport la dezvoltarea acestei organizații și, având în vedere faptul că vin și alegerile europarlamentare, să mă implic. De ce la Deva? Pentru că la Deva am locul de muncă și pentru că la Deva sunt în majoritatea timpului”, a declarat Costel Avram la Antena 1 Deva.

Costel Avram susține că se va implica activ în campaniile electorale ce urmează. Costel Avram a intrat în politică încă din primii ani de după 1989, fiind de-a lungul timpului președinte al PRM Hunedoara și vicepreședinte al PNL Hunedoara, dar și membru PSD.

Articolul precedentCercetați după ce s-au încăierat
Articolul următorS-au găsit bani pentru copiii de „aur” ai Hunedoarei. Nu vor rata „Mondialul” din America