Copil dintr-un centru de plasament din Orăștie, dispărut

Un adolescent în vârstă de 17 ani, îngrijit în Centrul de Plasament din Orăștie, a fost dat dispărut. Reprezentanții instituției de ocrotire au anunțat polițiștii cu privire la absența băiatului. Acesta este căutat acum de oamenii legii.

Polițiștii au fost anunțați vinerea trecută, de către reprezentanții Centrului de Plasament din Orăștie, cu privire la faptul că, minorul, pe numele lui Andrei Nicolae Ibriș (foto), aflat cu măsură de protecție specială în cadrul centrului, după orele de curs ale liceului din municipiul Deva, pe care îl frecventează, nu s-a mai întors la centrul de plasament.

Poliţiştii au demarat, încă de la data semnalării dispariţiei, activităţi investigative şi de căutare, în vederea găsirii minorului fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Semnalmente

Băiatul are o înălțime de aproximativ 1,75 centimetri, talie medie și părul brunet. Potrivit polițiștilor, nu ar fi prima dată când minorul pleacă din centrul de plasament, acest lucru s-ar mai fi întâmplat în repetate rânduri.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Articolul precedentPrimul caz de gripă este confirmat în județul Hunedoara
Articolul următorO nouă investiție a fost pusă în funcțiune în Parâng