Constantin Cotimanis vine, la Deva, cu o comedie romantică

Cunoscutul actor Constantin Cotimanis vine la Deva. Acesta va juca în spectacolul ”Old Love”, prezentat de Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești, ce va avea loc, marți, 12 februarie, pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din reședința județului Hunedoara.

Spectacolul va debuta la ora 19:00, iar biletele au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate de luni până vineri, între orele 10:00-16:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva.

”Old Love” este o comedie romantică, în două acte, a dramaturgului canadian Norm Foster. O poveste cu final fericit, într-un decor auster care contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei. O ”iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre și îi leagă, de 30 de ani, pe măruntul funcționar Bud Mitchell (Constantin Cotimanis) și pe nevasta patronului său. Întâlnirile sporadice și discuțiile presărate cu umor sunt repede uitate de femeie, dar pentru Mitchell reprezintă pietrele unei construcții afective solide. Niciunul dintre cei doi însă nu face pasul decisiv până când nu este singur: ea – văduvă, el – divorțat.

 

Articolul precedentPlaneta Petrila a câștigat premiul Administrației Fondului Cultural Național
Articolul următorPensionară din Călan, înșelată de doi escroci care au pretins că sunt „de la deratizare”