Iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi astăzi, 20 septembrie, la ora 18:00, în Parcul Cetăţii Deva la un concert de excepţie. Trupa „The Story” se prezintă publicului cu un repertoriu care cuprinde cover-uri după piese româneşti şi internaţionale din stilul rock.

Vor concerta Bianca Hărăguş (voce), Cătălina Cumpănaşu (voce), Ciprian Popescu (basist), Tudor Achim (tobe), Robert Rus (chitară electrică şi voce), Luca Stan (chitară electrică), Rareş Rus (clape). Cei şapte membrii ai trupei au mai susţinut concerte şi în alte localităţi din judeţul Hunedoara (Simeria, Hunedoara, Orăştie, Geoagiu, Băiţa, Crişan, Orăştioara de Jos etc.) cu ocazia diferitelor evenimente organizate de comunităţile de acolo. Printre principalele reprezentaţii ale trupei înfiinţate în urmă cu aproape doi ani s-a numărat şi un concert de colinde care a avut loc pe scena Teatrului de Artă din Deva, dar şi apariţii la evenimente organizate în municipiul Deva.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva. Intrarea la concert este liberă.

Articolul precedentCel mai mare eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale începe la Deva și Hunedoara
Articolul următorPNL a desemnat candidatul pentru primăria Vulcan