O nouă competiție sportivă care are rolul de a promova stațiunea montană Straja va avea loc în munte.  Evenimentul va fi organizat cu susținerea Primăriei și a Consiliului Local al municipiului Lupeni. Sunt zeci de acțiuni sportive care au loc, în fiecare weekend, în stațiunea montană.

“Anul trecut a avut loc primul eveniment de freestyle în snowpark-ul NSP sub numele de “NSP Gathering Session” care a avut un succes nemaipomenit datorită numărului mare de înscriși și o varietate mare de stiluri de freestyle ale sportivilor pe schi și snowboard. Anul acesta vrem să facem mai multe sesiuni și evenimente cât și tabere și lecții private de schi și snowboard freestyle”, arată organizatorii principali, cei de la NSP Gathering Session.

Consiliul Local al municipiului Lupeni a decis alocarea sumei de 5000 de lei, din cei 20.000 necesari pentru organizarea evenimentului. Diferența de 15.000 de lei este suportată de organizatorul principal al competiției.

 

 

Articolul precedentTrafic restricționat în județul Hunedoara
Articolul următorFOTO| Un manşon din os, vechi de peste 3.000 de ani, expus la muzeul din Deva. Descoperit sub autostrada ce traversează judeţul