Compania NAțională de Investiții continuă procedurile pentru realizarea unui bazin didactic și la Petrila. A fost scos la licitație dirigenția de șantier pentru “Construire Bazin didactic de înot, localitatea Petrila, str.8 Martie, județul Hunedoara”.

Valoarea estimată este de 53.717,78 lei reprezentând 1% din valoarea lucrărilor de execuție. Durata de realizare este de 10,5 luni perioada de garanție acordată este de 36 de luni.

CNI,  finanțatorul acestui proiect, a semnat contractul de proiectare și execuţie a acestei importante investiţii publice, ka finalul anului trecut.  Mai mult, a fost fixat şi un termen de execuţie a lucrãrii, care este de 10 luni. Astfel, autorităţile locale estimeazã cã anul viitor pe vremea asta s-ar putea inaugura noua investiţie, dacã lucrurile decurg  conform planului.
Edificiul va fi realizat dupã modelul celui de la Petroşani. Pe raza oraşului Petrila nu existã niciun alt bazin de înot, iar prin acest proiect se urmăreşte implicarea tineretului şi a elevilor în activităţi sportive şi totodatã se va pune accentul pe dezvoltarea armonioasã a acestora prin practicarea sportului şi petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plãcut.

 

 

Articolul precedentVIDEO| Telecabina de pe Cetatea Devei a fost reparată. Pusă în mișcare, deocamdată, de probă
Articolul următorFOTO: Peticiri pe un drum județean