Comitetul director a Apelor s-a reunit în Valea Jiului. Prima reuniune din anul 2019 a Comitetului Director al Asociației Române a Apelor – Comitetul Teritorial Olt-Jiu.

La aceste eveniment participă directori și reprezentanți din boardul unor importante companii de apă din România, precum Apă Canal Sibiu SA, Compania Apa Târnavei Mari S.A. Mediaş, Compania de Apă Oltenia S.A. – Craiova, S.C. APAVIL S.A. – Râmnicu-Vâlcea, S.C. Gospodărie Comunală S.A. – Sfântu Gheorghe, Compania de Apă S.A. – Brașov, S.C. APAREGIO S.A. – Târgu-Jiu, S.C. APA SERV S.A. Valea Jiului, Compania de Apă Olt S.A. – Slatina, S.C. HARVIZ S.A. – Miercurea Ciuc, S.C. SECOM S.A. – Drobeta Turnu Severin, precum și al Adminstrațiilor Bazinale de Apă Olt și Jiu.

În cadrul acestui eveniment, reprezentanții ARA au analizat noile prevederi legislative care dau posibilitatea operatorilor și acționarilor acestora de a veni în sprijinul populației nu doar cu servicii de calitate, ci și cu facilități aduse de Ordonanța 144/2018, dar în același timp au discutat și despre investițiile în modernizarea sistemelor de apă și canalizare derulate de companiile de apă, cu fonduri europene.

 

Articolul precedentParc special amenajat pentru patrupede, la Hunedoara
Articolul următorSe redeschid şcolile de mâine. Anunţul ministrului Educaţiei Naţionale