Se împlinesc patru ani de la tragicul incendiu din „Colectiv”, petrecut în seara zilei de 30 octombrie 2015, în clubul din București.

64 de vieți au fost luate, în cel mai violent mod cu putință, în urma cumplitului incendiu de la „Colectiv”. Printre cei care au decedat atunci s-au aflat și Radu și Maria, doi tineri din județul Hunedoara.

Radu Sienerth, din Petroșani, s-a stins din viață după patru luni de chin cumplit. Avea doar 22 de ani și toată viața înainte. Maria Vulcu, din Deva, avea 30 de ani și se mutase în București pentru a-și îndeplini un vis: își dorea să devină un arhitect renumit. În acea noapte, de 30 octombrie 2015, când flăcările au învăluit Clubul „Colectiv”, printre sutele de tineri care au mers la concertul formației ”Goodbye to gravity”, se afla și ea. Tânără a fost găsită fără suflare chiar la intrarea în club.

Victimele tragediei din „Colectiv” sunt comemorate, în această seară, în mai multe orașe din țară.

Candele aprinse în centrul municipiului Orăștie în memoria tinerilor care au pierit în tragicul incendiu de acum patru ani.

Foto: Facebook.com

Articolul precedentConsilier local, sancționat disciplinar. Lăsat fără drept de vot în CL Deva, pe o perioadă de șase luni
Articolul următorLansare de carte la muzeul din Deva. Cercetătorul Cosmin Budeancă și „Imaginea etnicilor germani la românii din Transilvania după 1918”